top of page
 Eerbeek Loenen Brummen De steeg Rheden Zutphen Velp Arnhem Dieren Apeldoorn Beekbergen .

NLP coaching

Pattern_Barokk_Stor_Hvit_Gradient.png

De kwaliteit van de communicatie met jezelf en met andere mensen bepaalt de mate van geluk en succes in je leven.

Als certificerend NLP-trainer, Stress- Burn-out- en vitaliteitscoach, houd ik mij bezig met de transformatie binnen de persoonlijkheden van mensen. Het is mijn passie om mensen te begeleiden naar echte vrijheid, geluk en succes!

Vraag jezelf het volgende af:

     

 • Doe jij wat je echt wilt?

 • Doe jij wat jouw energie geeft?

 • Vertrouw jij op jezelf? Of doe jij wat anderen zeggen?

 • Doe jij werk wat je leuk vindt, waar je hart ligt?

 • Denk jij in mogelijkheden en uitdagingen?

 • Heb jij balans tussen zakelijk succes en privé geluk?

 • Heb jij het gevoel dat je jezelf kunt zijn? 

 • Kun jij belangrijke (relatie)keuzes maken?

 • Voel jij focus en weet jij welke richting je op gaat?

 • Neem jij genoeg ontspanningsmomenten om weer op te laden?

Niet? Dan ben ik er voor jou, want met wachten komt er geen oplossing! 

 

Wil jij graag een turn maken in je leven? 

​Er is één belangrijk aspect dat altijd centraal staat bij iedereen: bewustwording. Als je je niet bewust wordt wat je valkuilen zijn, is het niet mogelijk je gedrag te transformeren en riskeer je terug te vallen in je oude patronen. Graag begeleid ik je bij dit proces. 

De kern van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

 

In het kort gezegd is NLP een methode die leidt tot inzicht en verandering in je verbale en non-verbale communicatie die ontstaat na het binnenkomen en verwerken van prikkels. Met het ‘programmeren’ ervan, kun je op basis van inzicht effectief aan de slag om verandering aan te brengen in je vaste patronen van denken en doen. 

Hoe werkt het?

De coaching sessies beginnen meestal met onderstaande punten, maar gaan verder niet volgens een standaard stappenplan. Mijn coaching verloopt intuïtief en kenmerkt zich door diepgang en een integrale benadering. Naast NLP-methodieken kan het soms ook zinvol zijn om met andere methodieken te werken zoals: IoPT (Identity oriented PsychoTrauma Therapy), systemisch werk en transactionele analyse. Ik voel elke keer opnieuw wat jij op dat moment nodig hebt.

1 Gratis kennismakingsgsprek

Je kunt mij vrijblijvend bellen voor een kennismakingsgesprek (ca. 20 min). Ook kun je een mail sturen naar dorthelive@gmail.comdan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

2 Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek maken we kennis en bespreken we de knelpunten die jij ervaart. Het is belangrijk dat je een klik voelt. Ben ik de juiste coach die jou kan helpen? Ben je gemotiveerd? Zo ja, dan gaan we samen kijken en onderzoeken wat jou zou kunnen helpen in jouw situatie. 

3 Vervolgconsulten

Tijdens de vervolgconsulten gaan we dieper in op de onderliggende oorzaken. Samen onderzoeken we de vastgeroeste patronen en structuren die jouw mogelijk belemmeren. Ook kijken we naar jouw gedachten en overtuigingen, die je hebt overgenomen van jouw omgeving. Deze bepalen je leven en de effecten daarvan zijn dat je precies dat manifesteert wat je gelooft. En omdat veel overtuigingen onbewust zijn kun je ook onbewust ongewenste effecten manifesteren. Door gebruik te maken van diverse NLP-werkvormen en eventuele andere methodieken, word je steeds meer bewust van je patronen en structuren en kun je deze gaan doorbreken. Zo kom je weer in beweging en vind er een positieve verandering plaats. 

Vergoedingen

 

Uit onderzoek blijkt dat als mensen de kosten zelf dragen en het niet vergoed krijgen, ze betere resultaten behalen. Mensen werken dan vaker meer vanuit een intrinsieke motivatie, waardoor de transformatie groter is. Maar wat als je graag wilt, maar het niet kunt betalen? Gelukkig zijn er meerdere mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over vergoedingen.

Wil jij aan het werk en begeleid worden door mij?

 

Laat je verrassen door de snelle resultaten en effectieve aanpak van obstakels met NLP en meld je nu aan via mail, of bel mij voor een gratis kennismakingsgesprek.

bottom of page