top of page

Suppletie advies:
Immuunsysteem

Je immuunsysteem beschermt o.a. je lichaam tegen bacteriën en virussen. Een gezond immuunsysteem zorgt er voor dat indringers geen kans krijgen om je ziek te maken. Met name in de maanden oktober, november en december kan je immuunsysteem wel wat hulp gebruiken d.m.v. suppletie.

LET OP: onderstaande producten kunnen alle 4 tegelijk ingezet worden of afzonderlijk van elkaar. Voor een goed werkend immuunsysteem gebruik je ook dagelijks de producten uit het basis suppletie advies. Bestel je Immuunformule Pro? Dan kun je de vitamine D3 & K2 uit het basis advies laten vervallen. Gebruik je medicijnen en/of wil je graag advies op maat? Neem dan contact op via de mail of bel naar 0617620036.

Alle producten bij Vitali-D zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen en ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingrediënten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

Immuunformule-Pro.png

Immuunformule Pro
€ 44,96 (excl. 15 % korting)

Met vitamine A, C, D, selenium en zink die het immuunsysteem onderstuenen. En met hoge dosering quercetine (Quercefit®) in zeer goed opneembare fytosomale vorm. Al de belangrijkste nutriënten voor de weerstand in één product!

Klik op de link voor meer informatie en krijg 15 % korting met de volgende code: VITALID

Vit C Plus.png

Vit C Biotics 
€ 28,33 (excl. 10 % korting)

Wil jij je immuunsysteem extra ondersteunen, dan is het raadzaam om naast de basis suppletie ook extra Vit C in te nemen.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 10 % korting met de volgende code: X0028940

Curcumine-SLCP.png

Curcumine-SLCP™ 
€ 39,95 (excl. 15 % korting)

Curcumine wordt ingezet ter ondersteuning van het immuunsysteem. Daarnaast helpt het behouden van een gezonde leverfunctie en spijsvertering en draagt het bij aan het behoud van soepele gewrichten en ondersteunt het de mentale balans.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 15 % korting met de volgende code: VITALID

Marine_Collagen_Premium.jpg

Marine Collageen 
€ 54 (incl. 25 % korting)

Een hoogwaardig, gehydrolyseerd marien collageen product van topkwaliteit met een unieke formule en een frisse citroensmaak, afkomstig van traceerbare en duurzame wilde vis uit de Noordelijke Ijszee. Bevat een unieke mix van ingrediënten die je immuunsysteem gezond houden. 

bottom of page