top of page

Suppletie advies:
Hormoonbalans

Je lichaam is in staat om hormonen aan te maken die allerlei lichaamsfuncties regelen. Denk aan voortplanting, stofwisseling, groei, ontwikkeling, gedrag, gevoel en emoties. Een ongezonde levensstijl, stress, onvoldoende slaap en geraffineerde suikers en vetten kunnen je hormoonbalans stevig ontregelen. Gelukkig zijn er specifieke supplementen ontwikkeld die je hormonen weer in balans kunnen brengen.

LET OP: Bij het onderstaande suppletie advies geld altijd eerst de basis suppletie met aanvullend 1 van de onderstaande producten. Deze producten kunnen niet tegelijk ingezet worden, maar worden afzonderlijk van elkaar ingezet. Deze suppletie is bedoelt voor overgangsklachten van de vrouw of voor vrouwen met PMS klachten of voor manmen die hun testosteron willen verhogen. De Equi Fem is een complete multi vitamine voor de vrouw. Wanneer je Equi Fem kiest, dan kun je de multi vitamine uit het basis suppletie advies laten vervallen. 

Alle producten bij Vitali-D zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen en ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingrediënten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

Vrouwenformule_Pro.png

Vrouwen formule Pro 45+ € 32,95 (excl. 15 % korting)

Complete formule bij overgangsklachten en ter ondersteuning van de hormoonhuishouding. 

Klik op de link voor meer informatie en krijg 15 % korting met de volgende code: VITALID

Mannenformule-pro.png

Mannen Formule Pro 
€ 49,95 (excl. 15 % korting)

Een complete formule voor het testosteron gehalte en de vruchtbaarheid van de man. Ondersteunt het uithoudingsvermogen en de vitaliteit

Klik op de link voor meer informatie en krijg 15 % korting met de volgende code: VITALID

Vrouwenformule_Pro.png

Vrouwenformule Pro
€ 34,95 (excl. 15 % korting)

Complete formule bij ongemakken rondom de menstruatie en ter ondersteuning van de mentale en fysieke balans. 

Klik op de link voor meer informatie en krijg 15 % korting met de volgende code: VITALID

Equi-fem.png

Equi Feme
€ 68,24  (incl. 10 % korting)

Een complete multi vitamine voor de vrouw. Uitgekiend vegetarisch complex met broccoli-extract (DIM), Rhodiola roscea, Angelica sinensis en Cimicifuga racemosa en hooggedoseerde taurine.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 10 % korting met de volgende code: X0028940

bottom of page