Voeding en

dieetadvies

Kennismaking

Tijdens dit gesprek, telefonisch of per mail, vertel je mij kort over jouw wensen en eventuele doelen. Wil je graag door mij begeleid worden hierbij? Dan stuur ik je een vragenlijst toe en doe ik het verzoek een aantal dagen je voeding bij te houden middels een voedingsdagboek.

Gratis

–––––​

Intake

Voorafgaand aan de intake maak ik een uitgebreide analyse van jouw voedingsdagboek en de vragenlijst. Deze analyse bespreken we tijdens de intake. Dit is ook online of telefonisch mogelijk. De intake van 2 uur bestaat uit een gesprek van ca. 1 uur en de voorbereiding- en uitwerking duurt min. 1 uur en is bij de prijs inbegrepen.

+/- 60 min € 95

–––––​

 

Consult

Na het intakegesprek ga ik aan de slag met je persoonlijke voedingsadvies en recepten. Tijdens de tweede afspraak, welke ongeveer een week na het intakegesprek plaats vindt, zal dit advies samen worden doorgenomen.

60 min € 65

elk volgend kwartier: € 16,25

Vervolgconsult kort

30 min € 32,50 

 

Online of telefonisch consult 

30 min € 32,50

60 min € 65

Naast het gesprek wordt er tijd besteed (tussen de 10 en 40 min)

aan voedingsadviezen, recepten en vragen. 

Indirecte tijd per 10 min: € 10,50

 

Weekendtarief € 15 extra

Stress en Burn-out coaching 

Intake + eventuele interventie

1 uur € 65

elk volgend kwartier € 16,25

Consult

1 uur € 65

elk volgend kwartier € 16,25

Yin Yoga en Mindfulness 

1 uur € 65

elk volgend kwartier € 16,25

Weekendtarief € 15 extra 

Indien de werkgever bereid is een burn-outbegeleidingstraject te betalen, gelden aangepaste tarieven. Neem voor meer informatie contact op.

Massages

Sportmassage

1 uur € 65

1,5 uur € 90

Ontspanningsmassage 

1 uur € 65

1,5 uur € 90

2 uur € 115

Hot stone massage

1 uur € 75

1,5 uur  € 100

2 uur € 125

Cupping/Cellulite

afslank massage

1 uur € 65

1,5 uur € 90

 

Voetreflex

1 uur € 65

Rug scrub + verzorgende bodylotion 

€ 30

Hele lichaamsscrub +

verzorgende olie + douche

€ 85

Rug scrub + massage + verzorgende bodylotion

1 uur € 80

 

Hele lichaamsscrub + douche + massage + verzorgende bodylotion

2 uur € 145

 

Alle massages en scrubs kunnen ook gecombineerd worden!

 

Weekendtarief € 15 extra 

Arrangementen

Detox Sapvastenkuur 

Dit omvat 2 overnachtingen, een detox rugscrub + massage (twv. € 80), privé begeleiding tijdens het sapvasten, biologische groente- en fruitsappen, extra geconcentreerde ontgiftings shotjes, verse kruiden thee’s en gefilterd water, privéles Chakra meditatie + Yin Yoga en een uitgebreide voedingsdeskundige analyse (zie intake). 

 

€ 470  (weekendtarief is € 50 extra)

–––––​

 

Wellness overnachting 

Dit omvat 1 overnachting, een massage van 1,5 uur naar keuze, alle biologische gerechten, snack en drankjes.

 

€ 245 (weekendtarief is € 30 extra)

Algemene voorwaarden

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Niet op komen dagen of te laat afgezegd (no show) kost je het volledige bedrag aangezien ik iemand anders blij had kunnen maken met de plek.

Download algemene voorwaarden.

Pattern_Barokk_Stor_Hvit_Gradient.png

Vergoedingen

Er zijn een aantal mogelijkheden om (deels) de kosten voor coaching of massagetherapie vergoed te krijgen:

 

Via je werkgever:

Werkgevers zijn steeds vaker bereid om aan de kosten van coaching of massagetherapie mee te betalen. Het is aangetoond dat de medewerker door coaching beter gaat functioneren. Dit draagt bij aan de werktevredenheid en verkleint de kans op ziekteverzuim en zelfs een burn-out. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden.

 

Veel werkgevers hebben bijvoorbeeld een jaarlijks budget per werknemer voor het volgen van trainingen/cursussen ter bevordering van hun persoonlijke ontwikkeling. Hier valt massagetherapie en coaching vaak ook onder.

 

Als je ziek bent en je zit bijvoorbeeld met een burn-out thuis, zijn werkgevers na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten van een coachtraject te vergoeden, in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Zeker bij klachten naar aanleiding van stress kan coaching of massagetherapie je helpen bij herstel. Kijk voor meer informatie ook op de site van arboportaal.

 

Als je ondernemer bent, kun je een verzoek indienen bij je arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) of bedrijfsverzekering voor werknemers.

 

Via de belastingdienst:

Zowel voor bedrijven als voor particulieren zijn coachingskosten als studiekosten aftrekbaar voor de belasting (voor particulieren incl. BTW). Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een (nieuwe) baan of als het leertraject gericht is op het onder begeleiding opdoen van kennis (met het oog op het verwerven van inkomen).

 

De kosten zijn alleen aftrekbaar als ze zijn betaald in het jaar waarover de belastingaangifte wordt gedaan en hebben een financiële drempel. Het is dus belangrijk de kosten in dat belastingjaar te betalen. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst. 

 

Ik maak graag een offerte op maat voor jou of je werkgever.

Van harte welkom!