Suppletie advies:
De basis

Naast gezonde voeding zoals veel biologische groenten, fruit, kruiden en een gezonde leefstijl is het nemen van extra vitaminen, mineralen en vetzuren een must!

 

Er zitten namelijk tegenwoordig lang niet meer zoveel voedingsstoffen in de grond. Die kun je dus ook niet uit je voeding halen. Zelfs niet wanneer je één kilo groente per dag eet en een gezonde leefstijl hebt! Daarnaast hebben de meeste mensen een groot tekort aan omega 3 vetzuren. Een tekort aan omega 3 betekend verhongeren op celniveau. Ook door te veel stress of een bepaalde aandoening of ziekte kunnen er tekorten ontstaan aan essentile voedingsstoffen. Door de juiste supplementen te gebruiken kunnen veel klachten verholpen of verminderd worden.

Alle producten bij Vitali-D zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen en ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingrediënten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

Kies uit 2 soorten omega-3 olies:

Pure Arctic Oil

Pure Arctic Oil
300 ml € 37 (incl. 25 % korting)

Pure omega-3-olie van 100% Arctische, duurzame wilde vis, met koudgeperste hoogwaardige organische olijfolie en vitamine D.

1xPure_Arctic_Oil_Gold_800x500.jpg

Pure Arctic Oil Gold
300 ml € 59 (incl. 25% korting)

De Gold is de luxe versie van de Pure Arctic Oil en is extra verrijkt met luteïne, vitamine A, hydroxytyrosol en  hogere hoeveelheid aan polyfenolen.

Multi vitamine booster & anti-aging vitamines:

Nordic_energy_Booster.jpeg

Nordic Energy Booster
€ 36 (incl. 25 % korting)

Een ultiem voedings-supplementcomplex met actieve vitamines en mineralen.

D3 & K2_800x500.jpg

Vitamin D3 & K2
€ 28 (incl. 25% korting)

Een anti-aging-vitamine ter bevordering van gezonde botten en bloedvaten.

Kies uit 2 soorten magnesium:

Magnesium Mg-Zyme

Magnesium (Mg-Zyme)
€ 30,12 (excl. 10 % korting)

Mix van twee organisch gebonden magnesiumzouten: citraat en gluconaat. Met hoge biologische beschikbaarheid (actiVmins). Magnesium draagt onder andere bij tot de instandhouding van normale botten en tanden, de normale werking van het zenuwstelsel en de spieren. 

Klik op de link voor meer informatie en krijg 10 % korting met de volgende code: X0028940

Acti Mag Plus .png

Magnesium (Acti-Mag Plus) € 58,50 (excl. 10 % korting)

Een magnesiumpreparaat met actieve B-vitamines en taurine. Een uitzonderlijk goede opneembaarheid en biologische beschikbaarheid van magnesium.

Helpt o.a. bij vermoeidheid, mentale prestaties, spierklachten en de normale werking van het zenuwstelsel.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 10 % korting met de volgende code: X0028940