top of page

Suppletie advies:
De basis

Naast gezonde voeding zoals veel biologische groenten, fruit, kruiden en een gezonde leefstijl is het nemen van extra vitaminen, mineralen en vetzuren een must!

Waarom kunnen we niet meer zonder supplementen?

Helaas is onze bodem de afgelopen deccenia uitgeput aan vitamines en mineralen. Die voedingsstoffen kun je dus ook niet meer voldoende uit je voeding halen. Zelfs niet wanneer je één kilo groente per dag eet en een gezonde leefstijl hebt. Daarnaast zorgt een tekort aan omega 3 ervoor dat voedingsstoffen niet goed kunnen worden opgenomen. Tekorten heeft bijna iedereen als je niet al lange tijd 700-800 mg DHA én 700-800 mg EPA per dag binnenkrijgt. Zelfs met 4 - 5 x in de week vette vis eten, zien we nog een tekort in de test uitslagen. 

 

Voedingstekorten door stress, ziekte en ongezonde voeding

Ook door te veel stress, een bepaalde aandoening of ziekte, geraffineerde suikers en vetten, chemische bestrijdingsmiddelen, conserveringsmiddelen etc. kunnen er tekorten ontstaan aan essentiële voedingsstoffen. Ze worden door de stressreactie je cellen uitgesleept en verbruikt. Door de juiste supplementen te gebruiken en gezonde voeding te eten, kunnen veel klachten verholpen of verminderd worden.

Waaruit bestaat de basis suppletie?

Het onderstaande suppletie advies is een basis suppletie die je dagelijks kunt blijven gebruiken om vitaal te blijven en gezond oud te worden. De basis bestaat uit een omega 3 olie, een multi vitamine, magnesium en vit D3 & K2. 

Zuivere supplementen

Onderstaande producten zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen en ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingrediënten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

Kies uit 2 soorten omega-3 olies:

Pure Arctic Oil

Pure Arctic Oil
300 ml € 38 (incl. 25 % korting)

Pure omega-3-olie van 100% Arctische, duurzame wilde vis, met koudgeperste hoogwaardige organische olijfolie en vitamine D.

1xPure_Arctic_Oil_Gold_800x500.jpg

Pure Arctic Oil Gold
300 ml € 60 (incl. 25% korting)

De Gold is de luxe versie van de Pure Arctic Oil en is extra verrijkt met luteïne, vitamine A, hydroxytyrosol en  hogere hoeveelheid aan polyfenolen.

Multi vitamine booster & anti-aging vitamines:

Nordic_energy_Booster.jpeg

Nordic Energy Booster
€ 36 (incl. 25 % korting)

Een ultiem multi vitamine complex met actieve vitamines en mineralen.

D3 & K2_800x500.jpg

Vitamin D3 & K2
€ 28 (incl. 25% korting)

Een anti-aging-vitamine ter bevordering van gezonde botten, bloedvaten en een goed werkend immuunsysteem.

Kies uit 2 soorten magnesium:

Magnesium Mg-Zyme

Magnesium
(Mg-Zyme)
€ 30,12 (excl. 10 % korting)

Mix van twee organisch gebonden magnesiumzouten: citraat en gluconaat. Met hoge biologische beschikbaarheid (actiVmins). Magnesium draagt onder andere bij tot de instandhouding van normale botten en tanden, de normale werking van het zenuwstelsel en de spieren. 

Klik op de link voor meer informatie en krijg 10 % korting met de volgende code: X0028940

Acti Mag Plus .png

Magnesium
(Acti-Mag Plus) 
€ 58,50 (excl. 10 % korting)

Een magnesiumpreparaat met actieve B-vitamines en taurine. Een uitzonderlijk goede opneembaarheid en biologische beschikbaarheid van magnesium.

Helpt o.a. bij vermoeidheid, mentale prestaties, spierklachten en de normale werking van het zenuwstelsel.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 10 % korting met de volgende code: X0028940

bottom of page