Suppletie advies:
Vegan

Alle producten bij Vitali-D zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen en ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingrediënten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

LET OP: Vit D3 dient altijd samen ingenomen te worden met K2. De onderstaande D3 en K2 moeten dus tegelijkertijd ingenomen worden. Voor een vegan multi vitamine en magnesium ga je naar het advies: de basis suppletie.

Vegan omega 3

Pure Vegan Oil 
€ 60 (incl. 25 % korting)

Pure Vegan Oil is een pure omega-3 olie uit 100% veganistische, duurzame en verse microalgen met koudgeperste hoogkwalitatieve biologische olijfolie, natuurlijk sinaasappelaroma en antioxidanten: essentieel rozemarijnextract, vitamine E en vitamine D2

Vitamine-D3.png

Vitamine D3 3000 IE
€ 24,95 (excl. 15 % korting)

Cholecalciferol (vegan) is de meest effectieve vorm van vitamine D, bevat een hoge dosering, en is geschikt voor vegetariërs en veganisten

Klik op de link voor meer informatie en krijg 15 % korting met de volgende code: VITALID

Vegan Shake.jpg

Pure Vegan Shake 
€ 34 (6 m. abon., incl. 25 % korting)
€ 36 (3 m. abon., incl. 25 % korting)

Puur veganistisch, gezond voedingssupplement met rijst- en erwteneiwit – het ultieme  voedingssupplement! De unieke formule bevat erwteneiwitisolaat vermengd met rijsteiwit, quinoameel en baobabpoeder.

Vitamine-K2.png

Vitamine K2 90 MCG
€ 19,95 (excl. 15 % korting)

K2 in de superieure vorm van menaquinon-7 (MK-7). Zeer zuiver en  hoge stabiliteit, vrij van veel-voorkomende allergenen (zoals soja).

Klik op de link voor meer informatie en krijg 15 % korting met de volgende code: VITALID