top of page

Suppletie advies:
Stress- & slaapproblemen

Er zijn tijden dat je meer stress ervaart en dat lekker slapen niet vanzelfsprekend is. De echte oplossing ligt natuurlijk in het aanpakken van de oorzaak. In de tussentijd bieden slaapverwekkende supplementen een uitkomst. Daarnaast is het zo dat veel vitamines en mineralen tijdens stressvolle periodes je cellen uitgesleept en verbruikt worden. Tijdens stress is het daarom belangrijk om je vitamines en mineralen extra aan te vullen met supplementen. Specifieke supplementen kunnen ook je zenuwstelsel kalmeren en stressgevoelens verminderen. 

LET OP: Bij het onderstaande suppletie advies geld altijd eerst de basis suppletie met aanvullend 1 of meer van de onderstaande producten. Deze producten kunnen alle 3 ingezet worden of afzonderlijk van elkaar.

Alle producten bij Vitali-D zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen en ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingrediënten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

Dormavit PLus.png

Dormavit plus
€ 25,95 (excl. 10 % korting)

GABA-complex met taurine, mangaan en vitamine B6 voor een rustig gemoed en een herstellende slaap.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 10 % korting met de volgende code: X0028940

Ashwagandha.png

Ashwaganda 
€ 19,95 (excl. 15 % korting)

Bijzonder aan ashwagandha is de sterke adaptogene (stabiliserende en homeostase-ondersteunende) werking. Het wordt onder andere veel ingezet bij stresssituaties, omdat het ontspannend en rustgevend werkt..

Klik op de link voor meer informatie en krijg 15 % korting met de volgende code: VITALID

Vit C Plus.png

Vit C Biotics 
€ 27,52 (excl. 10 % korting)

Bij een ongezonde leefstijl en te veel stress is het belangrijk om naast de basis suppletie ook extra Vit C in te nemen.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 10 % korting met de volgende code: X0028940

bottom of page