top of page

Suppletie advies:
Darm & spijsvertering

Er zijn tijden dat je meer last kunt hebben van spijsvertering- en darmproblemen De echte oplossing ligt natuurlijk in het aanpakken van de oorzaak. In de tussentijd bieden supplementen een uitkomst.

Je darmen en spijsvertering spelen de hoofdrol als het gaat om je gezondheid en vitaliteit! Door stress, antibiotica, ongezonde voeding en leefstijl, vervuiling, medicijnen, constipatie, diaree, etc. kan de darmmicrobioom worden verstoord. Om je darm- en spijsvertering weer gezond te krijgen, raad ik aan om naast onderstaande suppletie ook een consult in te plannen om de oorzaak van de klachten te achterhalen. 

LET OP 

Bij het volgende suppletie advies geld altijd eerst de basis suppletie met aanvullend 1 of meer van de onderstaande producten. De probiotica (Floracare) kun je tijdelijk gebruiken bij darmklachten of na een antibioticakuur. Gebruik dit niet langer dan 2 maanden en bij diarree neem je te veel en moet je minderen. Marine collageen en vitamine C kun je dagelijks blijven gebruiken. Zeker na je 25ste is marine collageen een waardevol supplement om je gezondheid te bevorderen. Het Enzymenformule Pro kun je inzetten wanneer je last hebt van verteringsproblemen, zoals het niet goed kunnen verteren van gluten. De Colon Plus kun je tijdelijk gebruiken bij constipatie. Zodra de constipatie verholpen is kun je het gebruik stoppen. Volg van alle supplementen ook het advies in de beschrijving op. Ook ben je van harte welkom voor suppletie advies op maat. Neem dan contact op via de mail of bel naar 0617620036.

Alle producten bij Vitali-D zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen en ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingrediënten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

Floracare.png

Floracare XL
€ 50,95 (excl. 10 % korting)

Krachtige formule met 3 pre- en 7 prosymbiotica die in symbiose werken. Een zeer hoog geconcentreerd prosymbioticum met 20 miljard kiemen prosymbiotica waaronder bifidobacteriën, lactobacillen en Streptokokken.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 10 % korting met de volgende code: X0028940

Marine_Collagen_Premium.jpg

Marine Collageen 
€ 54 (incl. 25 % korting)

Een hoogwaardig, gehydrolyseerd marien collageen product van topkwaliteit met een unieke formule en een frisse citroensmaak, afkomstig van traceerbare en duurzame wilde vis uit de Noordelijke IJszee. Marine Collageen helpt bij het behoud van een gezonde darmwand.

Enzymenformule-Pro.png

Enzymenformule Pro
€ 24,95 (excl. 15 % korting)

Breed complex van maar liefst 12 verschillende enzymen. Met koolhydraat- en eiwitsplitsende enzymen en een speciaal glutensplitzend enzym.

Een enzym kan je voeding splitsen in kleinere bouwstenen, zodat de voeding beter kan worden opgenomen.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 15 % korting met de volgende code: VITALID

COLON PLUS - 120 CAP GEL - ZZ9536 - 0780053001000 packshot product.png.webp

Colon Plus
 € 36,22 (excl. 10 % korting)

Complex om de darmwerking te bevorderen met psyllium, appelpectine, munt, vitamine C, lijnzaad, anijs, bromelaïne, lactobaccilus, aloë vera en pruim.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 10 % korting met de volgende code: X0028940

bottom of page