top of page

Suppletie advies:
Darm & spijsvertering

Je darmen en spijsvertering spelen de hoofdrol als het gaat om je gezondheid en vitaliteit! Je darmen communiceren 24/7 met je brein: via neurotransmitters, immuun-boodschapperstoffen, korteketenvetzuren etc. Zo hebben je darmen dus een enorme invloed als het gaat om je stemming, breinvitaliteit, emoties en denkvermogen. Daarnaast zit 80-90 % van je immuunsysteem in je darmen, waardoor je gezondheid daar voor een groot deel geregeld wordt. 

 

Door stress, antibiotica, ongezonde voeding en leefstijl, vervuiling, medicijnen, constipatie, diaree, etc. kan de darmmicrobioom worden verstoord. Om je darm- en spijsvertering weer gezond te krijgen kunnen supplementen een uitkomst bieden. 

LET OP: Bij het volgende suppletie advies geld altijd eerst de basis suppletie met aanvullend 1 of meer van de onderstaande producten. De probiotica (Floracare) kun je tijdelijk gebruiken bij darmklachten of na een antibioticakuur. Het marine collageen kun je dagelijks blijven gebruiken. Zeker na je 25ste, omdat het collageen daarna steeds meer afneemt. Het Enzymenformule Pro kun je inzetten wanneer je last hebt van verteringsproblemen. De Darm Detox kun je 1 of 2 keer per jaar doen. Ga voor meer informatie naar de links of neem contact

op.

Alle producten bij Vitali-D zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen en ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingrediënten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

Floracare.png

Floracare XL
€ 49,50 (excl. 10 % korting)

Krachtige formule met 3 pre- en 7 prosymbiotica die in symbiose werken. Een zeer hoog geconcentreerd prosymbioticum met 20 miljard kiemen prosymbiotica waaronder bifidobacteriën, lactobacillen en Streptokokken.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 10 % korting met de volgende code: X0028940

Marine_Collagen_Premium.jpg

Marine Collageen 
€ 54 (incl. 25 % korting)

Een hoogwaardig, gehydrolyseerd marien collageen product van topkwaliteit met een unieke formule en een frisse citroensmaak, afkomstig van traceerbare en duurzame wilde vis uit de Noordelijke Ijszee. Marine Collageen helpt bij het behoud van een gezonde darmwand.

Enzymenformule-Pro.png

Enzymenformule Pro
€ 24,95 (excl. 15 % korting)

Breed complex van maar liefst 12 verschillende enzymen. Met koolhydraat- en eiwitsplitsende enzymen en een speciaal glutensplitzend enzym.

Een enzym kan je voeding splitsen in kleinere bouwstenen, zodat de voeding beter kan worden opgenomen.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 15 % korting met de volgende code: VITALID

Darm Detox.png

Vitamunda Darm Detox 
3-daagse kuur: € 148,50
6-daagse kuur: 
€ 275

Darm Detox met Chlorella is darmreinigend en helpt een normale darmfunctie te behouden en de groei van gunstige darmflora te vergroten. Omdat Darm Detox met Chlorella darmreinigend is, is dit goed voor de vitaliteit en spijsvertering. 

bottom of page