Omega 3 test

Los € 84   Premium € 63*

Gratis test bij omega-3 olie abonnement 

(*Premium: bij een abonnement van een Eqology product)

Waarom een omega 3 test?

Een goede balans tussen omega-6 en omega-3 kan een van de sleutels zijn om je gezondheid te verbeteren en chronische ziekten te verminderen.

Deze Omega-3 Test geeft een verslag over het volledige spectrum van vetzuren. Naast je omega-6/omega-3-verhouding en je omega-3-index krijg je ook toegang tot een belangrijk wetenschappelijk rapport met informatie over 11 essentiële vetzuurwaarden in het bloed. Samen met het rapport krijg je ook nog informatie over de biologische functies van omega-3, omega-6, omega-9, en andere vetzuren, en over de rol die ze spelen in de geneeskunde. Dit is een uitgelezen kans om waardevolle gezondheidskennis op te doen, waardoor jij je lichaam beter leert kennen, meer weerstand opbouwt en de fysiologische reacties van je lichaam kunt controleren.

Hoe werkt het?

Een bloedtest is heel simpel en kun je gemakkelijk thuis via een vingerprik doen. Deze voer je uit wanneer je begint met de visolie en daarna herhaal je de test om zo te kunnen zien wat de visolie voor resultaten hebben opgeleverd. Je resultaten zijn na 25–30 werkdagen veilig toegankelijk op omegaratiotest.com/nl Zodra de testresultaten binnen zijn, kan ik je helpen met het interpreteren van de resultaten en het afstemmen van de optimale dosering.

Gratis omega 3 test

Kies je voor een abonnement op een van de omega-3 olies van Eqology met een omega 3 test, dan krijg je 1 test gratis en 1 test voor slechts € 45. De 1ste test ontvang je in de 1ste maand en de 2e test krijg je voor slechts € 45 en ontvang je in de 5e maand. De test reken je af in de eerste maand. Ga naar het basis suppletie advies om deze olie met omega-3 test te bestellen.

BESTELLEN?

Klik op onderstaande knop en stuur via dit bericht de volgende gegevens mee: 

Naam, adres en telefoonnummer.

 

Betalingsmogelijkheden:

Je kunt via ideal betalen, maar ook kun je kiezen voor automatische incasso. Geef dan in het bericht uw IBAN gegevens door.