top of page
vrouw-met-passiebloem-in-haar-hand.jpg

Vrijblijvend kennismaken

Wil jij een leven met meer vitaliteit, innerlijke vrijheid en minder klachten, maar twijfel je nog of één van de coaching trajecten, IoPT opstelling of een Breathwork sessie aansluit op jouw behoefte?

 

Of zou je liever eerst kennis willen maken tijdens een persoonlijk gesprek waarbij je de ruimte kunt nemen om jouw verhaal te vertellen en je vragen te stellen? Ik neem hier graag de tijd voor, van harte welkom!

 

Via het onderstaande contact formulier kun je je aanmelden voor het gratis online of telefonisch kennismakingsgesprek van ca. 30 min. Ik neem binnen 24 uur contact met je op. Heb je een algemene vraag? Deze kun je stellen in het onderste vakje. Je kan binnen 24 uur een reactie van mij verwachten. 

Traumacoach_Vitaliteitscoach_Stresscoach_Burnoutcoach.jpg
Pattern_Barokk_Stor_Hvit_Gradient.png

Neem contact op

Bedankt voor je bericht!

De weg naar optimale vitaliteit

Door je trauma's te verwerken en de juiste balans in voeding, beweging en ontspanning te creëren, zorg je ervoor dat jij alles uit het leven kan halen, en leg je de basis voor een levenslange vitaliteit.

Recensies

Barok_Gradient_Small_Oranje.png

 

Stephanie

 

Voordat ik bij Dorthe kwam zat ik al maanden thuis met een burn-out. Door de sessies ben ik gaan inzien waar mijn (overlevings)gedrag ontstaan is. Door de nieuwe inzichten, sta ik anders in het leven en voel ik mij weer energiek! Ik voel dankbaarheid voor dit proces en kan dit coachingstraject van harte aanbevelen!

Barok_Gradient_Small_Oranje.png

Sylvia

 

Graag deel ik mijn ervaring mbt mijn consulten die ik had bij Dorthe. Ik kende al de familieopstelling en heb nu kennis gemaakt met IoPT, opstellen van een verlangen. Het werkte voor mij zo ontzettend verhelderend! Dorthe is rustig, empatisch en komt snel tot de kern, dat vond ik erg prettig! Wat een openbaring was het ,ook tijdens het tweede consult. Ik zag, voelde en ervaarde wat de reden was van mijn ongemak waarvoor ik bij haar was. Zooo blij mee! Ze heeft nog veel meer te bieden dan de IoPT. Ik raad haar iedereen aan!

Barok_Gradient_Small_Oranje.png

Marga

 

Dorthe heeft mij geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken. Ik kampte jaren met faalangst en vermoeidheidsklachten. Door de oefeningen die we deden en de leefstijl adviezen, voel ik mij weer krachtig en beter in balans. Ik heb weer plezier in mijn werk en trek niet alles meer naar mezelf toe. Bedankt Dorthe!

Barok_Gradient_Small_Oranje.png

Wendela

 

Ik kan Dorthe aan iedereen aanbevelen. Zelf heb ik meerdere aandoeningen, en zij kon alle verbanden leggen. Iemand die het geheel onder de loep neemt. Ook is zij erg behulpzaam en stuurde mij recepten op maat op. Zelf wil ik weinig werk besteden aan het koken, dus ik kreeg makkelijke recepten die voor mij zeker haalbaar zijn. Iedere dag at ik 2 ons chocolade maar heb daar nu mooie en gezonde alternatieven voor in de plaats gekregen. Buiten dat ze zeer positief en aardig is, vind ik haar zeer bekwaam en ze luistert erg goed naar je. Zelf ben ik hier erg bij gebaat. Iemand die zo met je meedenkt. Nogmaals dank Dorthe!

bottom of page