top of page
Image by Eneko Uruñuela

Stress & burn-out coaching
voor je werknemers

De vitaliteit van jouw werknemers is van cruciaal belang voor hun algehele gezondheid en draagt bij aan een verbeterde productiviteit, verhoogde betrokkenheid, lager ziekteverzuim en een betere werksfeer. 

90576624-CFC7-408D-A070-F0DFBAF4D2BE_1_102_o.jpeg

Hulp voor jouw werknemer nodig?

Wat goed dat je ziet dat je werknemer hulp nodig heeft. Je merkt aan je werknemer dat hij/zij zich anders gedraagt dan normaal en dat hij/zij niet meer functioneert zoals voorheen of is uitgevallen door stressklachten. Werkstress binnen organisaties is een groot probleem De afgelopen jaren is het aantal werknemers dat werkstress ervaart schrikbarend gestegen: één op de zes werknemers lijdt onder ongezonde stress. Als werkgever kun je hier gelukkig wel wat aan doen! Wil jij je werknemer op tijd helpen en voorkomen dat de kosten hoog oplopen, dan is het belangrijk om op een vroeg stadium de stress-signalen van je werknemer te herkennen.

Pattern_Barokk_Stor_Hvit_Gradient.png

Je herkent overmatige stress aan:

 

 • Vermindering van prestaties

 • Minder motivatie

 • Onderlinge spanningen en conflicten

 • Chaotische werkwijze of juist doorschieten in overmatige structuur

 • Verlies van zelfvertrouwen

 • Meer fouten en besluiteloosheid

 • Terugtrekkende beweging (gaat vaker alleen lunchen)

 • Onverschillige of cynische houding naar het werk

 • Emotioneel zijn

 • Fysieke klachten

 • Psychische klachten

 • Meer (kortdurend) verzuim

Herken je deze signalen bij jouw werknemer?

 

Dan is het tijd om in te grijpen. Als gediplomeerd stress & burn-out- en masterniveau NLP & IoPT coach (Identity oriented Psycho Trauma Therapy), help ik je medewerker inzicht te krijgen in haar of zijn onderliggende oorzaken zodat er een échte transformatie kan ontstaan. Hierdoor wordt je medewerker stressbestendiger en kan hij/zij eerder stresssymptomen herkennen en voorkomen. Je medewerker wordt hierdoor productiever en krijgt weer plezier in zijn/haar werk.

​Hoe werkt het?

✦ 1 Gratis kennismakingsgsprek Via het onderstaand formulier kun je jij jezelf of je werknemer aanmelden voor het gratis telefonisch of online kennismakingsgesprek van ca. 30 min. Ik neem binnen 24 uur contact op. Ik heb geen wachtlijsten en je werknemer kan binnen 1 maand starten. Het is ook mogelijk om uw werknemer direct aan te melden voor het intake gesprek. ✦ 2 Intakegesprek Voorafgaand aan het intake gesprek ontvangt je werknemer een stress test. Aan de hand van deze test kan ik een indicatie maken hoe het is gesteld met zijn/haar stresslevel. Nadat deze test is terug gestuurd, zullen we starten met het intake gesprek van ongeveer 75 min. Tijdens het intakegesprek maak ik kennis met je werknemer en bespreken we de knelpunten die hij/zij ervaart. Het is belangrijk dat je werknemer een klik voelt. Ben ik de juiste coach die jouw werknemer kan helpen? Zo ja, dan gaan we samen kijken en onderzoeken wat jou werknemer nodig heeft om z.s.m weer op een postitieve en gezonde manier aan het werk te gaan. ✦ 3 Vervolgconsulten Wanneer je werknemer is uitgevallen en met een burn-out thuis zit dan zal de eerste fase in de coaching sessies gericht zijn op het herstellen van je werknemers energie en fysieke conditie. Tijdens de induviduele sessies onderzoeken we waar bepaalde gevoelens, ongewenste gedragingen en belemmerde overtuigingen ontstaan zijn en gaan we doelen realiseren om in harmonie met stress, uitdagingen, tegenslagen en wisselvalligheden van het leven om te gaan. Verschillende oefeningen kunnen daarbij helpen. Ik werk intuïtief en samen met je werknemer kijken we naar de methoden die het beste bij hem/haar aansluiten. Zo kunnen we methodieken gebruiken als NLP (master niveau), IoPT (Identity oriented PsychoTrauma Therapy), systemisch werk en transactionele analyse. Ook kunnen we oefeningen doen om te leren ontspannen door ademwerk, mindfulness of Yin Yoga. Ook kan ik praktische uitleg geven over hoe het stress-systeem werkt, zodat je werknemer beter begrijpt waarom je last kunt hebben van lichamelijke en psychische klachten. Naast stress- en burn-out coach ben ik ook gediplomeerd voedingsdeskundige. Zo kan ik tijdens het traject ook specifieke voeding-en suppletie adviezen geven. Deze kunnen het herstel aanzienlijk bevorderen. ✦ Duur coaching trajecet Tijdens het intake gesprek maak ik een indicatie van de duur van het coaching traject. Hierover ontvang jij via de mail een offerte. Afhankelijk van de ernst van de situatie heeft iemand gemiddeld 8 tot 12 coaching sessies nodig.

Traumacoach_Burn-outcoach_Vitaliteitscoach_NLP_IoPT.png
Pattern_Barokk_Stor_Hvit_Gradient.png

Voordelen voor jouw bedrijf:

✔ Minder verzuim

✔ Verminderde verzuimkosten

✔ Productieve werknemers

✔ Gezonde werkrelaties

✔ Verbeterde communicatie 

✔ Passievolle werknemers

✔ Verhoogde weerstand en veerkracht bij je werknemers

Ben jij benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?

Ik ben gespecialiseerd in stress/burn-out klachten en trauma verwerking en begeleid jouw werknemer graag in een 1-op-1-traject om de stress-signalen en patronen te herkennen en ongezonde gewoontes om te buigen in gezondere gewoontes. Samen werken we aan zijn/haar mentale,- fysieke,- en emotionele gezondheid. Aandacht voor het geheel zorgt dat hij/zij duurzaam kan herstellen en weer productief aan het werk kan gaan.

Via het onderstaand formulier kun jij jezelf of je werknemer aanmelden voor het gratis telefonisch/online kennismakingsgesprek van ca. 30 min. Ook is het mogelijk om je werknemer direct aan te melden voor het intake gesprek. Ik neem binnen 24 uur contact op. 

Traumacoach_Vitaliteitscoach_Stresscoach_Burnoutcoach.jpg
Pattern_Barokk_Stor_Hvit_Gradient.png

Neem contact op

Bedankt voor de inzending!

bottom of page