top of page
darmproblemen-darmdetox-traject-afvallen_edited.jpg

Slank Fitaal Traject

Kun jij moeilijk wennen aan hoe jouw lijf de laatste jaren verandert is? Wil je nu echt van die overtollige kilo's af, zonder dat je jezelf moet uithongeren? Wil je weer kunnen spelen met je (klein)kinderen zonder buiten adem te raken of wil je weer in je kleren passen die je 2 jaar geleden aan kon?

Dan kunnen wij jou helpen om nu voor eens en altijd die kilo's te verliezen. Hiervoor hebben we ons Slank Vitaal Traject gemaakt. In 8 weken tijd ga je aan de slag met je voeding- en leefstijl patroon en krijg je 2 keer per week een personal training bij The Fittest. Zo houden we jou op koers en werken we samen naar jouw doel. Ook is het traject te volgen zonder personal training.

Wist je dat veel mensen een traject cadeau krijgen van hun werkgever? Jouw werkgever is er immers bij gebaat dat jij goed in je vel zit. Maar je kan natuurlijk ook nu echt eens voor jezelf kiezen. Werken aan je vitaliteit is dan ook het beste cadeau die jezelf kunt geven! Gun jezelf om je fit, energiek en gezond te voelen en je gewicht naar beneden te krijgen zonder jojo effect, honger lijden en moeilijk diëten.

Wat kun je tijdens het 8 weken Slank Vitaal Traject verwachten:

​​​

Voorafgaand aan het traject starten we eerst met een voedingsanamnese en vul je ook het voedingsdagboek in. Hier maak ik een uitgebreide analyse van en dit zullen we tijdens het (online) intake gesprek van 60 min bespreken.  

Na het intake gesprek kun je het volgende verwachten:

 • 4 individuele voedingsconsulten van 45 min (online mogelijk)

 • 8 wekelijkse voeding- en lijstmodulen (zie hieronder meer info)

 • Neurotransmitter test

 • 1 op maat gemaakte receptenmap

 • Boodschappenlijst

 • Suppletie plan

 • 8 weken toegang tot ca. 70 webinars over gezondheid

 • 2 keer per week een personal training van 30 of 60 min + 2 weeg momenten*

* Het traject is eventueel ook te volgen zonder personal training.

Voeding & vitaliteit coach Eerbeek_edited_edited_edited.jpg

Hoe werkt het? 

Tijdens dit traject krijg je inzicht in je voeding- en leefstijl patroon en leer je meer over welke voeding- en leefstijl je slank en vitaal houden, welke invloed hormonen hebben en nog veel meer! Tijdens de voedingsconsulten help ik je door het proces heen en de wekelijkse modules zullen je steeds meer inzicht geven over wat er allemaal mee speelt als het gaat om op een gezonde manier af te vallen, zonder jojo effect.

Als je hebt gekozen voor personal training, dan wordt je ook 8 weken begeleid door Chia, de eigenaar van sportschool The Fittest. Chia is een opgeleid personal trainer en heeft ook kennis vergaard in een opleiding Voedingsdeskundige. Hij helpt je fit en slank te worden op een verantwoorde manier in een gemoedelijke omgeving en waar veiligheid, aandacht en techniek voorop staat.

Wat levert dit traject mij op?

 

Wil je al langer afvallen, weet je best wat je wel en niet kan eten, maar lukt het je niet alleen? En kan je de hulp van een deskundige coach daarbij gebruiken? Dan ben je hier op de juiste plek. 

Wil jij ook:

 • Lekkerder in je vel voelen?

 • Een gezond gewicht, zonder strenge diëten?

 • Goed slapen en fit wakker worden?

 • Meer zelfvertrouwen?

 • Hormonale balans?

 • Een gezonde spijsvertering en vrij zijn van verstopping, diarree of winderigheid?

 • Je energie verhogen?

 • Die mooie kleding uit je kast weer aankunnen? 

 • Weer op gemak zijn met je eigen lijf? 

 • Je schoenen weer aan kunnen trekken zonder dat die buik in de weg zit? 

Herken jij je in het bovenstaande? Plan dan nu een afspraak in om vrijblijvend kennis te maken of meld je direct aan voor het traject.

Pattern_Barokk_Stor_Hvit_Gradient.png

De thema’s die tijdens het 8-weekse traject voorbij komen zijn:

 

Week 1: Welke voeding heeft invloed op jouw gewicht? Hoe houdt jij je bloedsuikerspiegel stabiel? En wat
is nou eigenlijk gezond eten? Ontvang de eerste basis tips om direct mee aan de slag te gaan.


Week 2: Je darmbacteriën bepalen voor een groot deel hoe je lichaam de voeding die je eet verwerkt. Ze bepalen of je de vetten wel of niet als vet opslaat en hoe makkelijk je kunt afvallen. Wat kun jij doen om je darm- en spijsvertering te optimaliseren?

Week 3: Overgewicht komt niet zozeer door een verstoorde energiebalans, maar vooral door een verstoorde balans tussen omega 3 en omega 6 vetzuren. Maar hoe zorg jij voor een juiste balans en kan dit ook zonder suppletie?


Week 4: Bewegen is essentieel, maar hoe kun je op een gezonde manier bewegen en welke voeding kan je daarbij ondersteunen?


Week 5: Neurotransmitters spelen een grote rol in hoe jij je voelt en of je een gezond gewicht kunt behouden. Deze week kom je erachter hoe jouw brein jouw keuzes negatief kan beïnvloeden en hoe het je saboteert bij je afvalproces.


Week 6: Stress is een killer in jouw afvalproces. Wat is stress eigenlijk en welke voeding kan de stresshormonen in gang zetten? En hoe kun jij te veel stress voorkomen?

Week 7: Je ontdekt hoe slaap jouw afvalproces kan ondersteunen en hoe je zorgt voor een gezond slaappatroon d.m.v. de juiste voedingsmiddelen en leefstijl adviezen.


Week 8: Koolhydraatarm eten, intermittent vasten een must of misschien niet eens echt nodig om af te vallen?

Wil jij je slank en vitaal voelen?

Als gediplomeerd voedingsdeskundige en vitaliteitscoach help ik je hier graag bij! Mijn kennis komt zowel van vele opleidingen, cursussen en vanuit mijn eigen ervaring. Vanuit die ervaring en passie begeleid ik jou graag in het behalen van jouw optimale gezondheid. Via het onderstaande formulier kun je jouw gegevens achter laten en je aanmelden. Ook is het mogelijk om eerst een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek in te plannen van 30 min. Van harte welkom!

Traumacoach_Vitaliteitscoach_Stresscoach_Burnoutcoach.jpg
Formulier Slank Vitaal Traject

Neem contact op

Bedankt voor je bericht!

Recensies

Barok_Gradient_Small_Oranje.png

Cees

Dorthe heeft uniek kennis van het menselijk lichaam. Zelf heb ik haar voeding adviezen opgevolgd, wat resulteerde in het nodige gewichtsverlies, betere levens ervaring en andere kijk op voeding. Kort samengevat, absolute aanrader.

Barok_Gradient_Small_Oranje.png

 

Palmyra 

 

Dorthe is een fijne zeer deskundige coach die alles voor je uitzoekt en eventueel het programma zo aanpast dat het voor jou passend is. Ik voelde mij echt een stuk beter. Na afloop kun je nog met al je vragen bij haar terecht. Het was een super ervaring die ik iedereen van harte kan aanbevelen. Vitali-D helpt je je weg terug te vinden naar een gezonder en fitter leven.

Barok_Gradient_Small_Oranje.png

Paola

 

Dorthe heeft mij ontzettend goed geholpen en begeleid. Ze heeft mijn kennis rondom voeding vergroot zodat ik nu beter mijn voeding kan bijsturen en aanpassen gericht op mijn klachten. . Door bruikbare adviezen en goede productkeuzes ben ik meer bewust geworden van gezonde voeding. Dorthe is vriendelijk, enthousiast, denkt met je mee en beschikt over een flinke dosis kennis.

bottom of page