top of page
de-beste-supplementen

Suppletie advies

Suppletie advies voor een vitaal leven!

 

Naast gezonde voeding zoals veel biologische groenten, fruit, kruiden en een gezonde leefstijl is het nemen van extra vitaminen, mineralen en vetzuren een must. Er zitten namelijk tegenwoordig lang niet meer zoveel voedingsstoffen in de grond. Die kun je dus ook niet uit je voeding halen. Zelfs niet wanneer je één kilo groente per dag eet en een gezonde leefstijl hebt! Daarnaast hebben de meeste mensen een groot tekort aan omega 3 vetzuren. Een tekort aan omega 3 betekend verhongeren op celniveau. Ook door te veel stress of een bepaalde aandoening of ziekte kunnen er tekorten ontstaan aan essentile voedingsstoffen. Door de juiste supplementen te gebruiken kunnen veel klachten verholpen of verminderd worden.

Maar wat zijn de beste supplementen?

Als voedingsdeskundige vind ik het belangrijk om met 100% natuurlijke supplementen te werken. Daarom heb ik gekozen voor de merken: Eqology, Biotics en Vitals. Alle producten die ik adviseer zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen en ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingrediënten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

Basis suppletie

Om te zorgen dat jij de vitamines en mineralen kan opnemen in je cellen zijn er voldoende omega 3 vetzuren nodig. Tekorten heeft bijna iedereen als je niet al lange tijd 700-800 mg DHA én 700-800 mg EPA per dag binnenkrijgt. Zelfs met 4 - 5 x in de week vette vis eten, zien we nog een tekort in de testuitslagen. Naast omega 3 zijn er nog een aantal vitamines en mineralen die ik adviseer om dagelijks te blijven gebruiken, zoals: een multi vitamine, magnesium en vit D3 en K2 (m.u.v. van sommige mensen in de zomer).

De meest zuivere omega 3 olie

Vitali-D adviseert o.a. de omega 3 olie van Eqology dagelijks in de praktijk. Deze visolie is hoog gedoseerd, heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde van 4! (= lage oxidatie snelheid). Hierdoor wordt de kwaliteit van de omega 3 vetzuren gewaarborgd. Het is echt veruit de beste omega 3 olie en hierdoor zie ik ook snel effect:

 

  • Betere slaap

  • Betere concentratie

  • Minder stress

  • Meer energie

  • Minder stemmingswisselingen

  • Sterker immuunsysteem 

  • Betere opname vitamines/mineralen

  • Mooiere huid/haar conditie

  • Betere sportprestaties

Duurzaam

De Eqology visolie wordt gehaald uit het afvalproduct (botten en organen) van vis die in de diepere wateren zwemmen van de Arctische zee. De in Noorwegen gevangen vis is bedoeld voor het consumeren in restaurants maar er wordt dus niets weggegooid. Er wordt dus geen extra vis uit de zee gehaald voor onze Eqology producten! 

Alle producten zijn met korting

Wanneer je kiest voor een product van Eqology in een abonnementsvorm van 6 maanden krijg je 25 % korting op alle producten. Eqology staat voor kwaliteit en kiest om die reden voor een traject. Om de werking van  bijvoorbeeld de visolie daadwerkelijk op celniveau te ervaren en de voordelen te bereiken, heeft je lichaam zo'n 5 maanden nodig. De informatie over de producten en prijzen vind je bij de onderstaande links. 

Vitali-D geeft 10 % korting op alle producten van Biotics. Ga voor de korting naar de site van Energeticanatura. Vul de volgende code in als je naar je winkelman gaat: X0028940 

Vitali-D geeft 15 % korting op alle producten van Vitals. Ga voor de korting naar de site van Vitals Vul de volgende code in als je naar je winkelmand gaat: VITALID ​​

 

Let op: via de suppletie adviezen onderaan kom je gelijk op de juiste pagina uit van de merken die je wilt bekijken of bestellen. 

Voor het basis suppletie advies ga je naar de onderstaande link. Heb je specifieke klachten, zoals PMS of overgangsklachten of ben je vaak verkouden of grieperig? Klik dan op hormoonbalans of immuunsysteem. Maar let op: vul altijd eerst het basis advies aan. Kies daarna 1 of meerdere producten uit de lijst van de andere suppletie adviezen. 

Bloedtest

 

Wil je graag je omega 3 en/of je Vit D3 - K2 status weten? Deze testen kun je heel gemakkelijk zelf thuis afnemen. 

bottom of page