top of page

Suppletie advies:
Stress- & slaapproblemen

Er zijn tijden dat je meer stress ervaart en dat lekker slapen niet vanzelfsprekend is. De echte oplossing ligt natuurlijk in het aanpakken van de oorzaak. In de tussentijd bieden slaapverwekkende en kalmerende supplementen een uitkomst.

 

Veel vitamines en mineralen worden tijdens stressvolle periodes je cellen uitgesleept en verbruikt. Tijdens stress is het daarom belangrijk om je vitamines en mineralen extra aan te vullen met supplementen. Specifieke supplementen kunnen je zenuwstelsel kalmeren en stressgevoelens verminderen. 

LET OP

Bij het onderstaande suppletie advies geld altijd eerst de basis suppletie met aanvullend 1 of meer van de onderstaande producten. Deze producten kunnen alle 4 ingezet worden of afzonderlijk van elkaar. Wanneer je kiest voor alle 4 de producten, gebruik dan 2 x VHP voor het slapen gaan, 1 Dormavit Plus en 1 Rhodiola bij het ontbijt en ook weer 1 tijdens de lunch. Gebruik je medicijnen en wil je graag advies op maat? Neem dan contact op via de mail of bel naar 0617620036.

Alle producten bij Vitali-D zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen en ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingrediënten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

Dormavit PLus.png

Dormavit plus
GABA-complex
€ 27,17 (excl. 10 % korting)

Een optimale opname van GABA door een combi van taurine, mangaan en vitamine B6. Helpt bij (chronische) stress, angst, piekeren, verhoogde spierspanning, hoogsensitiviteit en zorgt voor een herstellende slaap.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 10 % korting met de volgende code: X0028940

RHODIOLA COMPLEX 60 CAP GEL - ZZ9583 - 0780053003851 packshot product.png.webp

Rhodiola Complex
€ 38,48 (excl. 10 % korting)

De combinatie van Rhodiola Rosea met b-vitamine en vit C zorgen dat de bijnieren worden ondersteund. Daarnaast is Rhodiola één van de beste garanties tegen veroudering omdat het ervoor zorgt dat de hormoonhuishouding op peil blijft en stress verlaagd. Rhodiola heeft ook een positief effect op de algehele cognitie, stemming en geestelijke vermoeidheid.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 10 % korting met de volgende code: X0028940

VHP-Antistress_supplement_90cap-_product.png.webp

Valeriaan Hop Passiebloem
€ 32,87 (excl. 10 % korting)

Slaap verwekkende kruidentrio met snel effect. Helpt bij een zenuwachtig gevoel en verbeterd de slaap. Zowel bij in- als doorslapen. Daarnaast kan het ingezet worden bij symptomen van angst en depressie.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 10 % korting met de volgende code: X0028940

Vit C Plus.png

Vit C Plus
€ 26,95 (excl. 10 % korting)

Bij een ongezonde leefstijl en te veel stress is het belangrijk om naast de basis suppletie ook extra Vit C in te nemen.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 10 % korting met de volgende code: X0028940

bottom of page