top of page

Suppletie advies:
Vegan

Veganisme wordt een steeds populairdere levensstijl bij veel mensen en zelfs bij topsporters. Meer plantaardige voeding is zeker goed voor je gezondheid, maar je moet rekening houden dat veganisme ook een groot aantal voedzame voedingsmiddelen beperkt. Om gezond te blijven is het zeer belangrijk om specifieke voedingssupplementen te gaan gebruiken om het risico op tekortkomingen te minimaliseren.

 

Naast supplementen is het ook noodzakelijk om je voedingsdieet aan te passen en bijvoorbeeld de gevolgen te kennen van anti-nutrienten uit plantaardige eiwitten. Voor voedingsadvies over veganisme, kun je een afspraak maken door op deze link te klikken.

LET OP

Bij het onderstaande geld het volgende advies: vit D3 dient altijd samen ingenomen te worden met K2. De onderstaande D3 en K2 moeten dus tegelijkertijd ingenomen worden. Voor een vegan multi vitamine en magnesium ga je naar het advies: de basis suppletie.

Alle producten bij Vitali-D zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen en ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingrediënten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

Vegan omega 3

Pure Vegan Oil 
€ 62 (incl. 25 % korting)

Pure Vegan Oil is een pure omega-3 olie uit 100% veganistische, duurzame en verse microalgen met koudgeperste hoogkwalitatieve biologische olijfolie, natuurlijk sinaasappelaroma en antioxidanten: essentieel rozemarijnextract, vitamine E en vitamine D2

V3624-Vitamine-K2-met-D3-35x150.png

Vitamine K2 + D3 
€ 24,95 (excl. 15 % korting)

Een superieure anti-aging-vitamine ter bevordering van gezonde botten, bloedvaten en een goed werkend immuunsysteem. Ideaal duo met sterke synergetische werking.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 15 % korting met de volgende code: VITALID

EZC09-Elementair-Zink-en-Koper-114,3x50,8mm.png

Elementair Zink & Koper
€ 16,95 (excl. 15 % korting)

 Vegetariërs en veganisten vormen een risicogroep voor een ontoereikend zinkniveau. Een speciaal zeewaterconcentraat uit het Great Salt Lake met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen aangevuld met extra zink en koper is een mooie aanvulling bij een plantaardig dieet.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 15 % korting met de volgende code: VITALID

Vegan Shake.jpg

Pure Vegan Shake 
€ 34 (incl. 25 % korting 6 m. abon.)
€ 36 (incl. 25 % korting 3 m. abon.)

Puur veganistisch, gezond voedingssupplement met rijst- en erwteneiwit – het ultieme  voedingssupplement! De unieke formule bevat erwteneiwitisolaat vermengd met rijsteiwit, quinoameel en baobabpoeder.

V2498-Vitamine-B12-2000-mcg-100z-35x150.png

Vitamine B12 2000 MCG
€ 24,95 (excl. 15 % korting)

Smaakvolle zuigtabletjes met optimale biologische actieve vormen die goed opneembaar zijn via het mondslijmvlies.

Klik op de link voor meer informatie en krijg 15 % korting met de volgende code: VITALID

bottom of page