top of page
Pure-Arctic-Oil-Gold_Banner.jpg

Pure Arctic Oil Gold 300 ml

€ 62 (incl. 25 % korting*)

Waarom Pure Arctic Oil Gold van Eqology?

Vitali-D adviseert de visolie van Eqology dagelijks in de praktijk. Deze visolie is hoog gedoseerd, heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde van 4! (= lage oxidatie snelheid). Hierdoor wordt de kwaliteit van de omega 3 vetzuren gewaarborgd. Het is echt veruit de beste visolie en hierdoor zie ik ook snel effect:

 

 • Betere slaap

 • Betere concentratie

 • Meer energie

 • Minder stemmingswisselingen

 • Sterker immuunsysteem 

 • Minder spier- en gewrichtsproblemen

 • Betere opname vitamines/mineralen

 • Mooiere huid/haar conditie

 • Betere sportprestaties

De meeste Nederlanders hebben een omega 3 tekort

Helaas hebben veel mensen een omega 3 te kort. Zeker wanneer je niet al lange tijd 700-800 mg DHA én 700-800 mg EPA per dag binnenkrijgt. Zelfs met 5 keer per week vette vis eten, zien we nog een omega 3 tekort bij de testuitslagen. 

Pure Arctic Oil Gold

De Pure Arctic Oil Gold van Eqology is een superieure omega 3 olie met een volledig spectrum van 100% verse, traceerbare en duurzame wilde vissen uit de Noordelijke IJszee, met een frisse citroensmaak. Wat de Pure Arctic Oil Gold extra bijzonder maakt is dat deze verrijkt is met luteïne, vitamine A, hydroxytyrosol en een hogere hoeveelheid polyfenolen. De Pure Arctic Oil is ook zeer hoog aan omega vetzuren: per 10 ml bevat het 570 mg EPA en 1430 mg DHA. ​Pure Arctic Oil Gold is speciaal ontworpen voor mensen die extra willen investeren in gezonde hersenen en goed zicht. Het bevat geen andere visolies of synthetische additieven.

Duurzaam

De Eqology visolie wordt gehaald uit het afvalproduct (botten en organen) van kabeljauw die in de diepere wateren zwemmen van de Arctische zee. De in Noorwegen gevangen vis is bedoeld voor het consumeren in restaurants maar er wordt dus niets weggegooid. Er wordt dus geen extra vis uit de zee gehaald voor onze Eqology producten! De visolie is daarom MSC en CoC gecertificeerd.

Belangrijke redenen om deze visolie in te zetten:

 • Omega 3 is de nummer 1 ontstekingsremmer! Alle ziektes/aandoeningen hebben te maken met ontstekingen, zoals: acne, eczeem, psoriasis, artritis, reuma, osteoporose, astma, pijnlijke spieren/gewrichten (fibromyalgie), PDS, MS, vaak griep hebben etc. 

 • Goed voor het hart- en vaten, hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem, spieren en gewrichten.

 • Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed.

 • Voor de opname van vitamines en mineralen tot in de celkern.

 • Om afvalstoffen af te kunnen voeren. Denk aan toxische belasting door: stress, geraffineerde suiker en vetten, anticonceptie, straling, uitlaatgassen, pesticiden etc.

 • Voor focus- en concentratieproblematiek (je brein bestaat voor 60% uit deze vetzuren).

 • Bij hormonale onbalans zoals: PCOS, PMS, oestrogeen dominantie, hoge stressbelasting etc.

 • Bij ADHD en autisme spectrum.

 • Tijdens de zwangerschap, vanwege het brein (van het kindje en moeder) en ook voor een zwangerschapswens.

*25 % korting

Wanneer je kiest voor de Pure Arctic Oil Gold in een abonnementsvorm van 6 maanden, krijg je 25 % korting. Eqology staat voor kwaliteit en kiest om die reden voor een traject. Om de werking van de visolie daadwerkelijk op celniveau te ervaren en de voordelen te bereiken, heeft je lichaam zo'n 5 maanden nodig. Je kunt je traject na 6 maanden door laten lopen, maar ook heel gemakkelijk weer opzeggen, mocht je dat nog willen dan:)

Gratis omega 3 test

Meten = weten! Kies je voor een abonnement op de Pure Arctic Oil Gold met een omega 3 test, dan krijg je van mij 1 test gratis en 1 test voor slechts € 44 (normaal € 87 per test). De 1ste test ontvang je in de 1ste maand en de 2e test krijgt je voor slechts € 44 en ontvang je in de 5e maand. Deze 2e test reken je af in de eerste maand. Zodra je het abonnement met test hebt afgesloten, kun je mij een berichtje sturen met je adresgegevens, zodat ik de gratis test naar je op kan sturen. Klik hier voor meer informatie over deze omega 3 test. 

Barok_Gradient_Small_Oranje.png

Omega 3 olie bestellen

Dubbele dosering 1 ste maand

We raden een dubbele dosering aan tijdens de eerste maand – je ontvangt daarom van Eqology gedurende de eerste maand 2 flessen Pure Arctic Oil Gold. Het is alleen de eerste maand een dubbele dosis om zo tekorten in je cellen aan te vullen.

Kosten 1 ste maand: € 124 

Vanaf de tweede maand ontvang je van Eqology 1 fles Pure Arctic Oil Gold. 

Kosten vanaf de 2e maand € 62 

Betalingsmogelijkheden:

Je kunt maandelijks via ideal betalen, maar ook kun je kiezen voor maandelijkse automatische incasso. 

bottom of page