top of page
Omega 3 bloedtest_edited.jpg
Pure-Arctic-Oil_Banner.jpg

Pure Arctic Oil 300 ml 

€ 39 (incl. 25 % korting*)

Waarom Pure Arctic Oil van Eqology?

Vitali-D adviseert de visolie van Eqology dagelijks in de praktijk. Deze visolie is hoog gedoseerd, heeft de hoogste zuiverheid en laagste totox waarde van 4! (= lage oxidatie snelheid). Hierdoor wordt de kwaliteit van de omega 3-vetzuren gewaarborgd. Het is echt veruit de beste visolie en hierdoor zie ik ook snel effect:

 

 • Betere slaap

 • Betere concentratie

 • Meer energie

 • Minder stemmingswisselingen

 • Sterker immuunsysteem 

 • Minder last van spier- en gewrichtsproblemen

 • Betere opname vitamines/mineralen

 • Mooiere huid/haar conditie

 • Betere sportprestaties

De meeste Nederlanders hebben een omega 3 tekort

Helaas hebben veel mensen een omega 3 te kort. Zeker wanneer je niet al lange tijd 700-800 mg DHA én 700-800 mg EPA per dag binnenkrijgt. Zelfs met 4-5 keer per week vette vis eten, zien we nog een omega 3 tekort bij de testuitslagen. 

Pattern_Barokk_Stor_Hvit_Gradient.png

Belangrijke redenen om deze visolie in te zetten:

 • Omega 3 is de nummer 1 ontstekingsremmer! Alle ziektes/aandoeningen hebben te maken met ontstekingen, zoals: acne, eczeem, psoriasis, artritis, reuma, osteoporose, astma, pijnlijke spieren/gewrichten (fibromyalgie), PDS, MS, vaak griep hebben etc.

 • Goed voor hart- en vaten, hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem, spieren en gewrichten.

 • Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed.

 • Voor de opname van vitamines en mineralen tot in de celkern.

 • Om afvalstoffen af te kunnen voeren. Denk aan toxische belasting door: stress, geraffineerde suiker en vetten, anticonceptie, straling, uitlaatgassen, pesticiden etc.

 • Voor focus- en concentratieproblematiek (je brein bestaat voor 60% uit deze vetzuren).

 • Bij hormonale onbalans zoals: PCOS, PMS, oestrogeen dominantie, hoge stressbelasting etc.

 • Bij ADHD en autisme spectrum.

 • Tijdens de zwangerschap, vanwege het brein (van het kindje en moeder) en ook voor een zwangerschapswens.

Hoog gedoseerde Pure Arctic Oil van Eqology

 

Pure Arctic Oil is één van de meest zuivere omega 3 olie's van 100% Arctische wilde duurzame vis met toegevoegde polyfenolen uit een koudgeperste, kwalitatief hoogwaardige organische olijfolie en vitamine D3. De Pure Arctic Oil is zeer hoog aan omega vetzuren: per 10 ml bevat het 650 EPA en 770 DHA. De olie bevat geen toegevoegde visolie of synthetische additieven en heeft een frisse citroen- of sinaasappel smaak.​

Duurzaam

De Eqology visolie wordt gehaald uit het afvalproduct (botten en organen) van kabeljauw die in de diepere wateren zwemmen van de Arctische zee. De in Noorwegen gevangen vis is bedoeld voor het consumeren in restaurants maar er wordt dus niets weggegooid. Er wordt dus geen extra vis uit de zee gehaald voor onze Eqology producten! De visolie is daarom MSC en CoC gecertificeerd.

Gratis omega 3 test

Meten = weten! Kies je voor een abonnement op de Pure Arctic Oil met een omega 3 test, dan krijg je van mij 1 test gratis en 1 test voor slechts € 44 (normaal € 87 per test) van Eqology. De 1ste test ontvang je in de 1ste maand van mij en de 2e test krijgt je voor € 44 en ontvang je in de 5e maand van Eqology. Wil jij een abonnement afsluiten met een gratis omega 3 test? Klik dan op onderstaande link en kies voor pakket 2.

Pattern_Barokk_Stor_Hvit_Gradient.png

Omega 3 olie bestellen

*25 % korting

Wanneer je kiest voor de Pure Arctic Oil in een abonnementsvorm van 6 maanden, krijg je 25 % korting. Eqology staat voor kwaliteit en kiest om die reden voor een traject. Om de werking van de visolie daadwerkelijk op celniveau te ervaren en de voordelen te bereiken, heeft je lichaam zo'n 5 maanden nodig. Je kunt je traject na 6 maanden door laten lopen, maar ook heel gemakkelijk weer opzeggen, mocht je dat nog willen dan:)

Dubbele dosering 1 ste maand

We raden een dubbele dosering aan tijdens de eerste maand – je ontvangt daarom van Eqology gedurende de eerste maand 2 flessen Pure Arctic Oil. Het is alleen de eerste maand een dubbele dosis om zo tekorten in je cellen aan te vullen.

Kosten 1 ste maand € 78 

Vanaf de tweede maand ontvang je van Eqology 1 fles Pure Arctic Oil. 

Kosten vanaf de 2e maand € 39 

Betalingsmogelijkheden:

Je kunt maandelijks via ideal betalen, maar ook kun je kiezen voor maandelijkse automatische incasso. 

Omega 3 test_edited.jpg
Duurzame omega 3 olie_MSC.jpg

Pure Arctic Oil van 100% verse, traceerbare en duurzame Arctische wilde vis gevangen voor de ongerepte kust van Noorwegen.

bottom of page