top of page
Pure-Vegan-Shake_Banner.jpg
Pure Vegan Shake

€ 34 (6 maanden abonnement, incl. 25 % korting)
€ 36 (3 maanden abonnement, incl. 25 % korting)

Puur veganistisch, gezond voedingssupplement met rijst- en erwteneiwit

Pure Vegan Shake is het ultieme gezonde voedingssupplement dat bestaat uit 100% plantaardige eiwitten. Onze unieke formule bevat erwteneiwitisolaat vermengd met rijsteiwit, quinoameel en baobabpoeder. Dit alles wordt perfect aangevuld door de natuurlijke vanillesmaak. Elk zakje heeft een inhoud van 500 gram en bevat 12 gezonde maaltijden (iedere portie bevat 40 g).

Waarom is het de moeite waard:

  • Volledig natuurlijk: gemaakt met het oog op veganisten en vegetariërs,

  • Iedere portie bevat meer dan 51% eiwit,

  • Zonder toegevoegde suikers: gezoet met stevia,

  • Slechts 128 Kcal per portie: dit helpt bij het bereiken van al uw sportieve doelen,

  • Het eiwit draagt bij aan de groei en het behoud van spiermassa.

  • Vegan Shake is uitsluitend gemaakt van plantaardige bronnen. Zowel erwten- als rijsteiwitten staan bekend om hun grote voordelen. Ze bevatten alle essentiële aminozuren die ons lichaam nodig heeft. Ook Quinoa heeft een hoog gehalte aan eiwitten, calcium en ijzer. Deze zaden hebben een hoog waterabsorptievermogen. Baobao-extract is op zijn beurt een echte superfood en een bron van kalium, magnesium, voedingsvezels en voornamelijk vitamine C.

  • Deze mix is perfect voor iedereen die zijn gewicht en lichaamsbouw probeert te verbeteren, een paar kilo’s wil afvallen of wanneer je vegetariër/veganist bent.

 

LET OP: Dit is of een 6 of een 3 maanden bindend abonnement. Je zult onze Pure Vegan Shake ontvangen voor slechts € 34 of € 36 + € 5,90 verzendkosten per maand. Kies je voor een extra abonnement op 1 van de andere producten van Eqology, dan vervallen de verzendkosten. Als het abonnement niet voorafgaand aan de 3e of 6e maand wordt opgezegd, wordt het automatisch maandelijks verlengd.

BESTELLEN?

Klik op onderstaande knop en stuur via dit bericht de volgende gegevens mee: 

Naam, adres, telefoonnummer en het gewenste abonnement (3 of 6 maanden).

Ik maak dan een abonnement voor je aan en je krijgt via de mail extra informatie opgestuurd. Voor vragen kun je contact opnemen.

Betalingsmogelijkheden

U kunt maandelijks via ideal betalen, maar ook kunt u kiezen voor maandelijkse automatische incasso. Geef dan in het bericht je IBAN gegevens door.

Wil je naast de Vegan Shake nog een ander product van Eqology bestellen, dan kun je dit in het bericht erbij vermelden. 

bottom of page