top of page
Marine-Collagen_Banner.jpg

Marine Collageen 

€ 54 (incl. 20 % korting*)

Een hoogwaardig, gehydrolyseerd marien collageen product van topkwaliteit met een unieke formule en een frisse citroensmaak, afkomstig van traceerbare en duurzame wilde vis uit de Noordelijke IJszee.

 

Marine Collagen Premium+ bevat een unieke mix van ingrediënten die de aanmaak van collageen een boost geven en het immuunsysteem gezond houden. Daarnaast helpt marine collageen fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting en bij het behoud van een gezonde darmwand.

Voordelen van Marine Collageen:

  • Kan de elasticiteit van de huid verbeteren, de nagels sterker maken en de haargroei bevorderen.

  • Het wordt 1,5 keer efficiënter in het lichaam opgenomen dan andere typen collageen.

  • Hogere gehaltes vitamine C om de aanmaak van collageen te optimaliseren.

  • MSC-gecertificeerd en geproduceerd in Noorwegen.

  • Gemakkelijk oplosbaar in zowel warme als koude drank.

  • 100% natuurlijk.

Wist je dit?

Eqology zet zich in om ecovriendelijk te werken en daarom staat duurzaamheid centraal bij alles wat we doen. De maatlepels voor Marine Collagen Premium+ zijn gemaakt van suikerriet en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Aanbevolen dagelijkse dosering is 2 lepels (6 gram/10 ml) van de Marine Collagen Premium+.

LET OP: * Dit is een bindend abonnement van 6 maanden. Als het abonnement niet is beëindigd vóór de zesde maand, gaat het door als een maandelijkse automatische bestelling.

BESTELLEN?

Klik op onderstaande knop en stuur via dit bericht de volgende gegevens mee: 

Naam, adres, telefoonnummer.

Ik maak dan een abonnement voor je aan en je krijgt dan via de mail extra informatie opgestuurd. Voor vragen kun je contact opnemen.

Betalingsmogelijkheden:

Je kunt maandelijks via ideal betalen, maar ook kun je kiezen voor maandelijkse automatische incasso. Geef dan in het bericht je IBAN gegevens door.

Wil je naast de Marine Collageen nog een ander product van Eqology bestellen, dan kun je dit in het bericht vermelden. 

bottom of page