top of page
Nordic-Energy-Booster_Banner.jpg
Nordic Energy Booster

€ 37 (Incl. 25 % korting*)

Een ultiem voedingssupplement-complex met actieve vitamines en mineralen dat bijdraagt aan beter energiebehoud, het immuunsysteem ondersteunt, helpt bij de normale werking van spieren en dat vermoeidheid en uitputting beperkt.

 

Deze unieke samenstelling van antioxidanten is in Noorwegen geproduceerd, en bevat vitamine C evenals anthocyanen uit blauwe en zwarte bessen. Nordic Energy Booster is de perfecte aanvulling op onze Pure Arctic Oil en Vitamine K2+D3, en vormt de beste combinatie voor uw gezondheid. Het bevat uitsluitend actieve, hoogwaardige ingrediënten met gedocumenteerde biologische effecten en goedgekeurde gezondheidsclaims.

 

  • Helpt in combinatie met anthocyanen uit blauwe en zwarte bessen cellen beschermen tegen oxidatieve stress.

  • Draagt bij aan een normale werking van het immuunsysteem.

  • Helpt vermoeidheid en uitputting verminderen.

  • Bestrijdt vrije radicalen.

  • Verhoogt de opname van ijzer.

  • Nordic Energy Booster is geschikt voor iedereen die meer energie wil hebben, zijn lichaam goed wil laten functioneren en die lichamelijk en geestelijk gezond wil blijven. Deze samenstelling bevat alles wat je nodig hebt om een actief leven te leiden.

 

Ik adviseer 4 tabletten per dag in te nemen, twee ‘s morgens en twee ‘s avonds. Daarom ontvang je 2 dozen Nordic Energy Booster waarmee je een maand vooruit kunt.

LET OP: * Dit is een bindend abonnement voor 6 maanden. Daarbij ontvangt je 2 x Nordic Energy Booster voor slechts € 36 + € 5,90 verzendkosten per maand. Wanneer je kiest voor een extra abonnement op een van de andere producten van Eqology, dan vervallen de verzendkosten. Als het abonnement niet is beëindigd voor de zesde maand, wordt het voortgezet als een maandelijkse automatische bestelling.

BESTELLEN?

Klik op onderstaande knop en stuur via dit bericht de volgende gegevens mee: 

Naam, adres, telefoonnummer.

Ik maak dan een abonnement voor je aan en je krijgt via de mail extra informatie opgestuurd. Voor vragen kun je contact opnemen.

Betalingsmogelijkheden:

Je kunt maandelijks via ideal betalen, maar ook kun je kiezen voor maandelijkse automatische incasso. Geef dan in het bericht je IBAN gegevens door.

Wil je naast de Nordic Energy Booster nog een ander product van Eqology bestellen, dan kun je dit in het bericht vermelden. 

bottom of page