top of page
Vitamunda_Banner.jpg

Vitamunda Darm Detox 

3-daagse kuur: € 148,50

6-daagse kuur: € 275

Darm detox kuur met chlorella is darmreinigend en helpt een normale darmfunctie te behouden en de groei van gunstige darmflora te vergroten. Omdat darm detox kuur met chlorella darmreinigend is, is dit goed voor de vitaliteit en spijsvertering. 

 

Hier bovenop komt dat darm detox kuur met Chlorella de functie van de galblaas, lever en nieren gunstig beïnvloedt. Deze kuur ondersteunt ook de lever en de spijsvertering welke een gunstige invloed op het suiker- en cholesterolgehalte hebben. Alle ingrediënten in de darm detox kuur met Chlorella kuur zijn van hoge kwaliteit en gecertificeerd door de Good Manufacturing Practice.

 

Welke darm detox kuur heb je nodig?

Doe je de darm detox kuur voor het eerst, dan raden wij aan om de 6-daagse basiskuur te gebruiken. Je krijgt dan gedurende 6 dagen voldoende werkzame stoffen binnen om zowel de dikke als de dunne darm te reinigen. Daarna is het raadzaam om binnen een jaar de herhalingskuur van 3 dagen te gebruiken om je darmen schoon te houden. Wil je de darm detox kuur doen in combinatie met overnachtingen en diverse behandelingen bij Vitali-D? 

 

100% Natuurlijke ingrediënten

De ingrediënten van alle shakes zijn allemaal natuurlijk, je hoeft alleen water toe te voegen hoewel je ook bio-sappen kunt toevoegen zoals beschreven in het toegestuurde e-boek. Er is geen suiker of zoetstof toegevoegd aan de shakes, ze hebben een neutrale smaak. Ze zijn gluten-, soja- en lactosevrij en volledig geschikt voor veganisten. De shakes bevatten eiwitten, voedingsstoffen en aroma’s, allemaal van natuurlijke oorsprong, om ervoor te zorgen dat je tijdens je kuur goed gevoed bent.

BESTELLEN?

Klik op onderstaande knop en stuur via dit bericht de volgende gegevens mee: 

Naam, adres, telefoonnummer en welke kuur: 3 of 6 dagen.

bottom of page